Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 40mm
Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 40mm
Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 40mm
Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 40mm

Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 40mm

PANELOROFIS4CM
23,30 €
με ΦΠΑ

Τιμή: 23.50€/m Το θερμομονωτικό Τραπεζοειδές Πάνελ Πολυουρεθάνης (Sky Panel), είναι μία πολύ καλή λύση σε χαμηλή τιμή και υψηλή αισθητική. Το μόνο πανελλαδικά και απο τα λίγα στην Ευρώπη που υπάρχει σε διαστάσεις από 30 mm έως 100 mm σε 7 διαφορετικά πάχη για την κάλυψη κάθε ανάγκης σε στέγες κτιρίων.

Χρώμα
  • Κόκκινο (RAL 3013)
  • Λευκό (RAL 9002)
  • Μπεζ (RAL 1015)
  • Πράσινο (RAL 6005)
  • Γκρι Ανοιχτό (RAL 9006)
  • Γκρι Σκούρο (RAL 9007)
  • Γκρί (RAL 7015)
Εσωτερικό Χρώμα
  • Λευκό (RAL 9002)
Διαστάσεις Επίπεδου/Τραπεζοειδές Πάνελ

Η δυναμική της σωστής σύνδεσης. Ανεξαρτήτως της εγκατάστασης με Τραπεζοειδές Πάνελ Πολυουρεθάνης (Sky Panel), υπάρχει αντίστοιχο πάνελ για τις ανάγκες σας, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για υψηλή θερμομόνωση. Νέος σχεδιασμός με εσοχή στο κούμπωμα Αποφυγή τριχοειδούς φαινομένου και σκουριάσματος των ελασμάτων στη σύνδεση Δεν απαιτείται σιλικόνη στην ένωση Απόλυτη στεγανότητα στο νερό Εγγυημένος συντελεστής θερμοπερατότητας U Value Χωρίς θερμογέφυρες ή κενά, κανένα ρίσκο κρυσταλοποίησης Αδιάκοπη συνέχιση μόνωσης Κλίση στέγης από 4 μοίρες Ειδικές επιστρώσεις χρωμάτων για μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης Τα τραπεζοειδές πάνελ οροφής παράγονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 14509 (CEN/TC128/SC110).

Ο υπολογισμός του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας για τα πάνελ, γίνεται μέσω του παρακάτω πίνακα που τηρεί το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13165. Σημείωση : Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας με θεωρητικό μέγιστο λ = 0,022 W/(mk).

 

Το Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής (Roman Tile) τοποθετείται σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές ως στέγη, με προβλήματα υγρομόνωσης ή θερμομόνωσης, λόγω του στρώματος πολυουρεθάνης (γι' αυτό και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων) αναβαθμίζοντας ενεργειακά και αισθητικά. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει συνεχής έρευνα, τεχνογνωσία και αυστηρός έλεγχος. Στον οδηγό εγκατάστασης υπάρχουν όλοι οι τρόποι σύνδεσης των πάνελ, για να εξασφαλίζονται το μέγιστο δυνατο στεγανότητας σε αέρα και βροχή. Κατά πλειοψηφία τα πάνελ παράγονται από γαλβανισμένα και προ βαμμένα φύλλα χάλυβα, όπως και από φύλλα αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η κατασκευή με πάνελ έχει ελάχιστο χρόνο κατασκευής σε σχέση με ένα κτίριο που χρησιμοποιείται τοιχοποιία.

Ποιότητα
incalume® S 320GD AZ150
Πλάτος
1.120mm / 1.060mm
Πάχος
0.40mm – 1.00mm
Επιψευδαργύρωση
100-275 gr/m2
Αντοχή σε εφελκυσμό
EN 10142/00
Άνω επίστρωση
Άνω επίστρωση 20 mic.
Αστάρι
5 mic.
Κάτω Επίστρωση
7 mic.
Φινίρισμα
32
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.