Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 30mm
Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 30mm
Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 30mm
Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 30mm

Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής 30mm

PANELOROFIS3CM
20,00 €
με ΦΠΑ

Τραπεζοειδές Πάνελ Πολυουρεθάνης (Sky Panel), υψηλής αντοχής, με θερμομονωτική ικανότητα. Αποτελεί μια πολύ καλή λύση για μόνωση και στεγανοποίηση κτισμάτων σε χαμηλή τιμή και υψηλή αισθητική.Το μόνο πανελλαδικά και απο τα λίγα στην Ευρώπη που υπάρχει σε διαστάσεις από 30 mm έως 100 mm σε 7 διαφορετικά πάχη για την κάλυψη κάθε ανάγκης σε στέγες κτιρίων.

Εφαρμογή σε : 

 • Στέγες
 • Πέργκολες 
 • Στέγαστρα

*Τα πάνελ σε χρώμα κόκκινο (RAL 3013) λευκό (RAL 9002),  μπεζ (RAL 1015), γκρι (RAL 7015), (RAL 9006), (RAL 9007) και πράσινο (RAL 6005) είναι εκτός αποθέματος και θα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας με παράδοση από 7 - 15 μέρες.

Χρώμα
 • Κόκκινο (RAL 3013)
 • Λευκό (RAL 9002)
 • Μπεζ (RAL 1015)
 • Πράσινο (RAL 6005)
 • Γκρι Ανοιχτό (RAL 9006)
 • Γκρι Σκούρο (RAL 9007)
 • Γκρί (RAL 7015)
Εσωτερικό Χρώμα
 • Λευκό (RAL 9002)
Διαστάσεις Επίπεδου/Τραπεζοειδές Πάνελ

Συχνές ερωτήσεις

 • Τί είναι τα Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Τα Πάνελ πολυουρεθάνης είναι σύνθετα συμπαγή θερμομονωτικά panel, τα οποία αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα μεταλλικά, ηλεκτροστατικά βαμμένα, ελασματόφυλλα, μεταξύ των οποίων υπάρχει σκληρός αφρός από πολυουρεθάνη. Το πάχος του στρώματος πολυουρεθάνης συνήθως είναι από 2 έως 8 cm, αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
 • Που χρησιμοποιούνται τα Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται στη κάλυψη μεταλλικών κτηρίων, αλλά και μεταλλικά προκάτ σπίτια και φορητούς οικίσκους. Επίσης, βρίσκουν χρήση σε πέργκολες, στέγες, σκεπές, γκαράζ και λοιπές οικιακές εφαρμογές.Στις κατασκεύες κτηριών χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον πάνελ πάχους 4 cm. Επίσης χρησιμοποιούνται στη κατασκεύη ψυκτικών θαλάμων.Σε αυτές τις κατασκευές χρησιμοποιύνται συνήθως π΄άνελ πάχους 8cm.
 • Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τη κάλυψη των επιφανειών ανός κτηρίου ή μιας κατοικίας. Αποτελεί άριστο θερμομονωτικό υλικό, που σε σχέση με τα συμβατικά υλικά παρουσιάζει ασύγκριτα πλεονεκτήματα : -Εξαιρετική θερμομόνωση, η οποία οδηγεί στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση ή και ψύξη της κατοικίας ή του κτηρίου. -Άμεση τοποθέτηση και κάλυψη των επιφανειών σε ελάχιστο χρόνο. -Χαμηλό κόστος σε σχέση με τα συμβατικά προιόντα-δομικά υλικά. -Ασύγκριτη αντοχή στις μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασιών, ιδιαίτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες.Μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό και στη τοποθέτηση.
 • Υπάρχουν διάφοροι τύποι Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι Πάνελ πολυουρεθάνης.Το πάνελ΄ τύπου κεραμίδι, το πάνελ οροφής και το πάνελ πλαγιοκάλυψης.Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, πάχη και χρώματα για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών εφαρμοφών.

Η δυναμική της σωστής σύνδεσης. Ανεξαρτήτως της εγκατάστασης με Τραπεζοειδές Πάνελ Πολυουρεθάνης (Sky Panel), υπάρχει αντίστοιχο πάνελ για τις ανάγκες σας, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για υψηλή θερμομόνωση. Νέος σχεδιασμός με εσοχή στο κούμπωμα Αποφυγή τριχοειδούς φαινομένου και σκουριάσματος των ελασμάτων στη σύνδεση Δεν απαιτείται σιλικόνη στην ένωση Απόλυτη στεγανότητα στο νερό Εγγυημένος συντελεστής θερμοπερατότητας U Value Χωρίς θερμογέφυρες ή κενά, κανένα ρίσκο κρυσταλοποίησης Αδιάκοπη συνέχιση μόνωσης Κλίση στέγης από 4 μοίρες Ειδικές επιστρώσεις χρωμάτων για μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης Τα τραπεζοειδές πάνελ οροφής παράγονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 14509 (CEN/TC128/SC110).

Ο υπολογισμός του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας για τα πάνελ, γίνεται μέσω του παρακάτω πίνακα που τηρεί το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13165. Σημείωση : Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας με θεωρητικό μέγιστο λ = 0,022 W/(mk).

 

Το Τραπεζοειδές Πάνελ Οροφής (Roman Tile) τοποθετείται σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές ως στέγη, με προβλήματα υγρομόνωσης ή θερμομόνωσης, λόγω του στρώματος πολυουρεθάνης (γι' αυτό και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων) αναβαθμίζοντας ενεργειακά και αισθητικά. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει συνεχής έρευνα, τεχνογνωσία και αυστηρός έλεγχος. Στον οδηγό εγκατάστασης υπάρχουν όλοι οι τρόποι σύνδεσης των πάνελ, για να εξασφαλίζονται το μέγιστο δυνατο στεγανότητας σε αέρα και βροχή. Κατά πλειοψηφία τα πάνελ παράγονται από γαλβανισμένα και προ βαμμένα φύλλα χάλυβα, όπως και από φύλλα αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η κατασκευή με πάνελ έχει ελάχιστο χρόνο κατασκευής σε σχέση με ένα κτίριο που χρησιμοποιείται τοιχοποιία.

Ποιότητα
incalume® S 320GD AZ150
Πλάτος
1.120mm / 1.060mm
Πάχος
0.40mm – 1.00mm
Επιψευδαργύρωση
100-275 gr/m2
Αντοχή σε εφελκυσμό
EN 10142/00
Άνω επίστρωση
Άνω επίστρωση 20 mic.
Αστάρι
5 mic.
Κάτω Επίστρωση
7 mic.
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.