Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 40mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 40mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 40mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 40mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 40mm

Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 40mm

PANELPLAGIOKALIPSIS4CM
24,70 €
με ΦΠΑ

Τιμή: 24.7€/m

Θερμομονωτικά Πάνελ Πλαγιοκάλυψης, με κρυφή στήριξη και μπορουν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια. Η σύνδεση κρυφής στήριξης διπλού κλειδώματος, προσφέρει 100% υδατοστεγάνωση και πολύ καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση καθώς ανάμεσα απο τα χαλύβδινα φύλλα υπάρχει χοντρή στρώση πολυουρεθάνης.

Σε απόθεμα είναι μόνο το λευκό RAL 9002.

Τα πάνελ σε χρώμα μπεζ (RAL 1015), σε γκρι (RAL 7015), (RAL 9006), (RAL 9007)και πράσινο (RAL 6005)  είναι εκτός αποθέματος και θα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας με παραδοση απο 7 - 15 μέρες.



Χρώμα
  • Λευκό (RAL 9002)
  • Μπεζ (RAL 1015)
  • Πράσινο (RAL 6005)
  • Γκρι Ανοιχτό (RAL 9006)
  • Γκρι Σκούρο (RAL 9007)
  • Γκρί (RAL 7015)
Εσωτερικό Χρώμα
  • Λευκό (RAL 9002)
Διαστάσεις Επίπεδου/Τραπεζοειδές Πάνελ

 

Το Πάνελ Πλαγιοκάλυψης (Horizon Panel) τοποθετείται σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές ως στέγη, με προβλήματα υγρομόνωσης ή θερμομόνωσης, λόγω του στρώματος πολυουρεθάνης (γι' αυτό και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων) αναβαθμίζοντας ενεργειακά και αισθητικά. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει συνεχής έρευνα, τεχνογνωσία και αυστηρός έλεγχος. Στον οδηγό εγκατάστασης υπάρχουν όλοι οι τρόποι σύνδεσης των πάνελ, για να εξασφαλίζονται το μέγιστο δυνατο στεγανότητας σε αέρα και βροχή. Κατά πλειοψηφία τα πάνελ παράγονται από γαλβανισμένα και προ βαμμένα φύλλα χάλυβα, όπως και από φύλλα αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η κατασκευή με πάνελ έχει ελάχιστο χρόνο κατασκευής σε σχέση με ένα κτίριο που χρησιμοποιείται τοιχοποιία.

Θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης, με κρυφές ενώσεις και δυνατότητα να τοποθετηθούν κάθετα αλλά και οριζόντια. Έξυπνες, κρυφές ενώσεις με διπλές ασφάλειες, διασφαλίζουν συνεχείς υδατοστεγείς επιφάνειες με μοναδική μόνωση από την θερμότητα τον ήχο αλλά και την φωτιά. Tο πάνελ πολυουρεθάνης για πλαγιοκάλυψη τηρεί τα ευρωπαικά πρότυπα θερμοδιαπερατότητας ΕΝ 14509 (CEN/TC128/SC110).

Ποιότητα
incalume® S 320GD AZ150
Πλάτος
1.120mm / 1.060mm
Πάχος
0.40mm – 1.00mm
Επιψευδαργύρωση
100-275 gr/m2
Αντοχή σε εφελκυσμό
EN 10142/00
Άνω επίστρωση
Άνω επίστρωση 20 mic.
Αστάρι
5 mic.
Κάτω Επίστρωση
7 mic.
Φινίρισμα
32

Θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης, με κρυφές ενώσεις και δυνατότητα να τοποθετηθούν κάθετα αλλά και οριζόντια. Έξυπνες, κρυφές ενώσεις με διπλές ασφάλειες, διασφαλίζουν συνεχείς υδατοστεγείς επιφάνειες με μοναδική μόνωση από την θερμότητα τον ήχο αλλά και την φωτιά.Το πάνελ πολυουρεθάνης για πλαγιοκάλυψη τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα θερμοδιαπερατότητας ΕΝ 14509 (CEN/TC128/SC110).

Ανεξαρτήτως της εγκατάστασης με Πάνελ Πολυουρεθάνης Πλαγιοκάλυψης (Horizon Panel), υπάρχει αντίστοιχο πάνελ για τις ανάγκες σας, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για υψηλή θερμομόνωση. Στο οδηγό εγκατάστασης που ακολουθεί βρίσκονται τα διαγράμματα των θερμομονωτικών ιδιοτήτων των πάνελ, με επαγγελματική εγκατάσταση. Διπλό κλείδωμα στην πλευρά χωρίς βίδα Σταθερότητα σε αρνητική πίεση Αντιβανδαλιστική προστασία Από 30mm πάχος Αυξημένη πυραντίσταση Βίδα και στα δύο ελάσματα

Σύνδεση με λαβύρινθο από 30mm μέχρι και 200mm Απόλυτη στεγανότητα στο νερό Εγγυημένος συντελεστής θερμοπερατότητας U Value Χωρίς θερμογέφυρες ή κενά, κανένα ρίσκο κρυσταλοποίησης Αδιάκοπτη συνέχιση μόνωσης 5 διαφορετικές διαθέσιμες διαμορφώσεις Ειδική σύνδεση με πολλαπλά κλειδώματα Ειδικές επιστρώσεις χρωμάτων για χώρους Υγ. Ενδιαφέροντος Σύνδεση αφρού με αφρό έτσι ώστε να εξασφαλίζεται συνεχής μόνωση

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.