Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm
Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm

Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm

PANELPLAGIOKALIPSIS3CM
19,50 €
με ΦΠΑ

Θερμομονωτικά Πάνελ Πλαγιοκάλυψης, με κρυφή στήριξη και μπορουν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια. Η σύνδεση κρυφής στήριξης διπλού κλειδώματος, προσφέρει 100% υδατοστεγάνωση και πολύ καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση καθώς ανάμεσα απο τα χαλύβδινα φύλλα υπάρχει χοντρή στρώση πολυουρεθάνης.

Σε απόθεμα είναι μόνο το λευκό RAL 9002.

Τα πάνελ σε χρώμα μπεζ (RAL 1015), σε γκρι (RAL 7015), (RAL 9006), (RAL 9007)και πράσινο (RAL 6005)  είναι εκτός αποθέματος και θα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας με παραδοση απο 7 - 15 μέρες.

Χρώμα
 • Λευκό (RAL 9002)
 • Μπεζ (RAL 1015)
 • Πράσινο (RAL 6005)
 • Γκρι Ανοιχτό (RAL 9006)
 • Γκρι Σκούρο (RAL 9007)
 • Γκρί (RAL 7015)
Εσωτερικό Χρώμα
 • Λευκό (RAL 9002)

Συχνές ερωτήσεις

 • Τί είναι τα Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Τα Πάνελ πολυουρεθάνης είναι σύνθετα συμπαγή θερμομονωτικά panel, τα οποία αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα μεταλλικά, ηλεκτροστατικά βαμμένα, ελασματόφυλλα, μεταξύ των οποίων υπάρχει σκληρός αφρός από πολυουρεθάνη. Το πάχος του στρώματος πολυουρεθάνης συνήθως είναι από 2 έως 8 cm, αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
 • Που χρησιμοποιούνται τα Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται στη κάλυψη μεταλλικών κτηρίων, αλλά και μεταλλικά προκάτ σπίτια και φορητούς οικίσκους. Επίσης, βρίσκουν χρήση σε πέργκολες, στέγες, σκεπές, γκαράζ και λοιπές οικιακές εφαρμογές.Στις κατασκεύες κτηριών χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον πάνελ πάχους 4 cm. Επίσης χρησιμοποιούνται στη κατασκεύη ψυκτικών θαλάμων.Σε αυτές τις κατασκευές χρησιμοποιύνται συνήθως π΄άνελ πάχους 8cm.
 • Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τη κάλυψη των επιφανειών ανός κτηρίου ή μιας κατοικίας. Αποτελεί άριστο θερμομονωτικό υλικό, που σε σχέση με τα συμβατικά υλικά παρουσιάζει ασύγκριτα πλεονεκτήματα : -Εξαιρετική θερμομόνωση, η οποία οδηγεί στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση ή και ψύξη της κατοικίας ή του κτηρίου. -Άμεση τοποθέτηση και κάλυψη των επιφανειών σε ελάχιστο χρόνο. -Χαμηλό κόστος σε σχέση με τα συμβατικά προιόντα-δομικά υλικά. -Ασύγκριτη αντοχή στις μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασιών, ιδιαίτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες.Μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό και στη τοποθέτηση.
 • Υπάρχουν διάφοροι τύποι Πάνελ πολυουρεθάνης;
  Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι Πάνελ πολυουρεθάνης.Το πάνελ΄ τύπου κεραμίδι, το πάνελ οροφής και το πάνελ πλαγιοκάλυψης.Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, πάχη και χρώματα για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών εφαρμοφών.

Θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης, με κρυφές ενώσεις και δυνατότητα να τοποθετηθούν κάθετα αλλά και οριζόντια. Έξυπνες, κρυφές ενώσεις με διπλές ασφάλειες, διασφαλίζουν συνεχείς υδατοστεγείς επιφάνειες με μοναδική μόνωση από την θερμότητα τον ήχο αλλά και την φωτιά.Το πάνελ πολυουρεθάνης για πλαγιοκάλυψη τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα θερμοδιαπερατότητας ΕΝ 14509 (CEN/TC128/SC110).

Ανεξαρτήτως της εγκατάστασης με Πάνελ Πολυουρεθάνης Πλαγιοκάλυψης (Horizon Panel), υπάρχει αντίστοιχο πάνελ για τις ανάγκες σας, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για υψηλή θερμομόνωση. Στο οδηγό εγκατάστασης που ακολουθεί βρίσκονται τα διαγράμματα των θερμομονωτικών ιδιοτήτων των πάνελ, με επαγγελματική εγκατάσταση. Διπλό κλείδωμα στην πλευρά χωρίς βίδα Σταθερότητα σε αρνητική πίεση Αντιβανδαλιστική προστασία Από 30mm πάχος Αυξημένη πυραντίσταση Βίδα και στα δύο ελάσματα

Σύνδεση με λαβύρινθο από 30mm μέχρι και 200mm Απόλυτη στεγανότητα στο νερό Εγγυημένος συντελεστής θερμοπερατότητας U Value Χωρίς θερμογέφυρες ή κενά, κανένα ρίσκο κρυσταλοποίησης Αδιάκοπτη συνέχιση μόνωσης 5 διαφορετικές διαθέσιμες διαμορφώσεις Ειδική σύνδεση με πολλαπλά κλειδώματα Ειδικές επιστρώσεις χρωμάτων για χώρους Υγ. Ενδιαφέροντος Σύνδεση αφρού με αφρό έτσι ώστε να εξασφαλίζεται συνεχής μόνωση

Το κόστος των μεταφορικών για παράδοση σε πρακτορείο στην Αθήνα ή στην έδρα σας κατόπιν συννενόησης. Θα σας σταλεί γραπτώς το κόστος των μεταφορικών.

 

Πάνελ Πλαγιοκάλυψης Standard 30mm

Το Πάνελ Πλαγιοκάλυψης (Horizon Panel) τοποθετείται σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές ως στέγη, με προβλήματα υγρομόνωσης ή θερμομόνωσης, λόγω του στρώματος πολυουρεθάνης (γι' αυτό και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων) αναβαθμίζοντας ενεργειακά και αισθητικά. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει συνεχής έρευνα, τεχνογνωσία και αυστηρός έλεγχος. Στον οδηγό εγκατάστασης υπάρχουν όλοι οι τρόποι σύνδεσης των πάνελ, για να εξασφαλίζονται το μέγιστο δυνατο στεγανότητας σε αέρα και βροχή. Κατά πλειοψηφία τα πάνελ παράγονται από γαλβανισμένα και προ βαμμένα φύλλα χάλυβα, όπως και από φύλλα αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η κατασκευή με πάνελ έχει ελάχιστο χρόνο κατασκευής σε σχέση με ένα κτίριο που χρησιμοποιείται τοιχοποιία.

Θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης, με κρυφές ενώσεις και δυνατότητα να τοποθετηθούν κάθετα αλλά και οριζόντια. Έξυπνες, κρυφές ενώσεις με διπλές ασφάλειες, διασφαλίζουν συνεχείς υδατοστεγείς επιφάνειες με μοναδική μόνωση από την θερμότητα τον ήχο αλλά και την φωτιά. Tο πάνελ πολυουρεθάνης για πλαγιοκάλυψη τηρεί τα ευρωπαικά πρότυπα θερμοδιαπερατότητας ΕΝ 14509 (CEN/TC128/SC110).

Τα χρώματα που δεν μπορείτε να επιλέξετε μέσω της επιλογής χρώματος, 'η είναι εκτός αποθέματος είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και παραδοση απο 7 - 15 μέρες.

Ποιότητα
incalume® S 320GD AZ150
Πλάτος
1.120mm / 1.060mm
Πάχος
0.40mm – 1.00mm
Επιψευδαργύρωση
100-275 gr/m2
Αντοχή σε εφελκυσμό
EN 10142/00
Άνω επίστρωση
Άνω επίστρωση 20 mic.
Αστάρι
5 mic.
Κάτω Επίστρωση
7 mic.
Φινίρισμα
32
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.