Πάνελ Κεραμίδι σε Κεραμιδί χρώμα (RAL...
Πάνελ Κεραμίδι σε Κεραμιδί χρώμα (RAL...
Πάνελ Κεραμίδι σε Κεραμιδί χρώμα (RAL...

Πάνελ Κεραμίδι σε Κεραμιδί χρώμα (RAL 8004)

PK8004
31,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή: 31€/m Πάνελ κεραμίδι, υψηλής αντοχής και αισθητικής και με εξαιρετική θερμομονωτική ικανότητα. Το πάνελ κεραμίδι ρωμαϊκού τύπου βρίσκει εφαρμογή σε στέγες κατοικιών, γκαράζ, πέργκολες, αποθήκες, στέγαστρα κτλ. Είναι μεταλλικό κεραμίδι με μόνωση αφρού πολυουρεθάνης. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του κλασσικού κεραμιδιού χωρίς όμως τα μειονεκτήματά του. Το καθαρό πλάτος του είναι 1 μέτρο και το μήκος του ξεκινά από 1400mm έως 15400mm με βήμα 350mm (που αποτελεί το «πάτημα» του κάθε κεραμιδιού).

ΠΡΟΣΟΧΗ το πάνελ κεραμίδι με εσωτερικό χρώμα ξύλου έχει επιβάρυνση 7 ευρώ (38€/m)

Χρώμα
  • Κεραμίδι (RAL 8004)
Εσωτερικό Χρώμα
  • Λευκό (RAL 9002)
  • Ξύλο Σκούρο
Διαστάσεις Πάνελ Κεραμίδι

 

Το Πάνελ Κεραμίδι Πολυουρεθάνης (Roman Tile) σε σχέδιο Ρωμαικού παραδοσιακού κεραμιδιού από φύλλα αλουμινίου έχει τρομερή αισθητική και υψηλή θερμομόνωση (λ=0,022 / U=0.375 W/m2), παράγεται σε ματ αποχρώσεις και σε παλαιωμένη βαφή. Το Πάνελ Κεραμίδι Πολυουρεθάνης (Roman Tile) τοποθετείται σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές ως στέγη, με προβλήματα υγρομόνωσης ή θερμομόνωσης, λόγω του στρώματος πολυουρεθάνης (γι' αυτό και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων) αναβαθμίζοντας ενεργειακά και αισθητικά. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει συνεχής έρευνα, τεχνογνωσία και αυστηρός έλεγχος. Στον οδηγό εγκατάστασης υπάρχουν όλοι οι τρόποι σύνδεσης των πάνελ, για να εξασφαλίζονται το μέγιστο δυνατο στεγανότητας σε αέρα και βροχή. Κατά πλειοψηφία τα πάνελ παράγονται από γαλβανισμένα και προ βαμμένα φύλλα χάλυβα, όπως και από φύλλα αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η κατασκευή με πάνελ έχει ελάχιστο χρόνο κατασκευής σε σχέση με ένα κτίριο που χρησιμοποιείται τοιχοποιία.

Ποιότητα
incalume® S 320GD AZ150
Πλάτος
1.120mm / 1.060mm
Πάχος
0.40mm – 1.00mm
Επιψευδαργύρωση
100-275 gr/m2
Αντοχή σε εφελκυσμό
EN 10142/00
Άνω επίστρωση
Άνω επίστρωση 20 mic.
Αστάρι
5 mic.
Κάτω Επίστρωση
7 mic.
Φινίρισμα
32

Βάρος και Γεωμετρία

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ROMAN TILE ΕΙΝΑΙ :

• Η τοποθέτησή του γίνεται με εύκολο και ασφαλές τρόπο
• Υψηλή αισθητική
• 100% υδατοστεγανότητα
• Αναβαθμίζει αισθητικά το κτίριο
• Προσφέρει υψηλή θερμομόνωση

Το Πάνελ Κεραμίδι Πολυουρεθάνης (Roman Tile), διατίθεται σε έναν μοναδικό ελαφρύ κυματισμό (πάτημα 35 εκατοστών), που ως αποτέλεσμα προσφέρει υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική.

Το Πάνελ Κεραμίδι Πολυουρεθάνης (Roman Tile) χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές όπως για παράδειγμα καλύψεις μεταλλικών κτιρίων, κατοικιών, καλύψεις αρχαιολογικών χώρων, οικίσκους, ελαφριές κατασκευές και οπουδήποτε μπορεί να χρειαστεί κάλυψη οροφής

Επιπλέον Πάνελ Κεραμίδι Πολυουρεθάνης (Roman Tile) χρησιμοποιούνται επιπρόσθετα σε ήδη υπάρχουσα κατασκευή (μεταλλική ή συμβατική), εξασφαλίζοντας υψηλή αισθητική και αναβαθμίζοντας ενεργειακά τον χώρο σας.

Πώς να συνδέσετε τα Πάνελ Κεραμίδι Πολυουρεθάνης (Roman Tile) Αναλόγως την εγκατάσταση με πάνελ υπάρχει αντίστοιχο πάνελ είτε έχοντας ως αποτέλεσμα την αισθητική του κτιρίου, είτε την υψηλή θερμομόνωση.

1. Αποφυγή τριχοειδούς φαινομένου και σκουριάσματος των ελασμάτων στη σύνδεση
2. Δεν απαιτείται σιλικόνη στην ένωση
3. Απόλυτη στεγανότητα στο νερό
4. Εγγυημένος συντελεστής θερμοπερατότητας U Value
5. Χωρίς θερμογέφυρες ή κενά, κανένα ρίσκο κρυσταλλοποίησης
6. Αδιάκοπτη συνέχιση μόνωσης
7. Κλίση στέγης από 4 μοίρες
8. Ειδικές επιστρώσεις χρωμάτων για μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.